Go in Duketown

Go in Duketown is het jaarlijkse toernooi van Go Club Den Bosch op Tweede Pinksterdag. In 2024 valt dat op maandag 20 mei 2024. Het wordt weer gehouden op onze reguliere speellocatie, in de kantine van de Volkstuinvereniging Pastoor Barten, Herven 70, 5232 NJ ‘s-Hertogenbosch.  

Het is een eendaags rapid toernooi.
We hanteren al een aantal jaar de volgende formule: een half uur bedenktijd p.p., geen byo-yomi en … volledige handicap. Dit zorgt er voor dat je tegen andere tegenstanders kan spelen dan op sommige andere toernooien. Uitzonderingen daargelaten wordt men ingeschreven volgens de vermelding in de European Go Database.

De kosten zijn € 15,- p.p. voor volwassenen bij voorinschrijving en € 17,50 bij laatste aanmelding. Voor jeugdspelers zijn de kosten € 10,- p.p. Voor niet-Gobondleden zijn de kosten € 2,50 extra. Lunch is inbegrepen. Men kan ook zonder deelname mee lunchen (bijv. begeleiders van jeugdspelers, bezoekers). De kosten zijn dan € 7,50.

Vanaf 9:00 uur is de aanmelding in de zaal open. De eerste partij begint om 10:00 uur.
Er zijn prijzen voor de nummers 1, 2 en 3 en voor spelers die 4 of 5 partijen winnen.
De prijsuitreiking zal rond 16:30 uur zijn. Bij mooi weer kan buiten, op het terras, gespeeld worden.

Om je in te schrijven stuur je een mail naar sybo.bruinsma AT planet.nl, graag onder vermelding van naam, plaats en speelsterkte.

Locatie: kantine van Volkstuinvereniging Pastoor Barten, Herven 70, 5232 NJ ’s-Hertogenbosch.
Eigen vervoer: de volkstuin is het makkelijkst te bereiken met eigen vervoer. Let daarbij op de snelheid op de invalsweg vanaf de A2, de Bruistensingel, vanwege de snelheidslimiet van 50 km/u en de snelheids- en roodlichtcamera’s.
Parkeren: er is ruime en gratis parkeergelegenheid.
Openbaar vervoer: vanaf treinstation ’s-Hertogenbosch-Oost is het ongeveer een kwartiertje lopen.

De volgende aanmeldingen zijn al binnen:

PlaatsingNaamClubSpeelsterkte

Tot ziens in Duketown!